Pages

Sunday, February 20, 2011

Povestea lui Narcis Iustin Ianau

Pe data de 18 februarie 2011, viata lui Narcis Iustin Ianau s-a schimbat radical. Dintr-un adolescent care pana atunci fusese mai retras, a devenit cel mai cautat nume pe Google si Youtube, iar numarul cererilor de prietenie pe Facebook a crescut pe neasteptate.

Nascut in Bacau, tanarul de 16 ani a reusit sa impresioneze o intreaga tara cu vocea sa extraordinara de contratenor la emisiunea "Romanii au talent", care este difuzata in fiecare vineri seara pe canalul ProTV.

Dupa aparitia sa in emisiunea Romanii au talent, Iustin a primit mii de felicitari, atat din partea romanilor din tara, cat si celor din strainatate, care cu lacrimi in ochi recunosc ca au fost coplesiti de prestatia sa.

Narcis Iustin Ianau este elev in clasa a IX-a la Liceul de arta "George Apostu", unde studiaza canto cu dna profesoara Claudia Vasilache.

Acesta a mentionat, ca nu a mai participat la vreun concurs de acest gen, intrucat nu a avut pe nimeni care sa-l indrume in acest sens, astfel ca participarea la "Romanii au talent" a constituit primul concurs din viata lui.
Iustin a declarat ca nu l-a indemnat nimeni sa participe la emisiunea "Romanii au talent", ci el insusi a fost cel care a luat aceasta decizie.

0 comments:

Post a Comment