Pages

Friday, February 25, 2011

Narcis Iustin Ianau a cucerit-o cu vocea sa pe printesa Madeleine a Germaniei

Narcis Iustin Ianau, concurentul cu vocea de aur de la "Romanii au talent" 2011, a impresionat-o una dintre cele mai importante impresare din Europa, prinţesa Madeleine Bentheim und Steinfurt.Tanarul Narcis Iustin Ianau nici nu se gandea sa ajunga sa fie sunat la telefon de o printesa care sa il anunte ca vrea sa il sprijine in cariera sa.

Printesa Lia a Romaniei a fost rugata de catre prietena sa, Printesa Madeleine Bentheim und Steinfurt din Germania, sa il contacteze pe Narcis Iustin si sa programeze o intalnire.

Printesa Madeleine a Germaniei a aflat d epe internet de Narcis si de talentul sau si isi doreste sa il sprijine in cariera muzicala, indiferent daca va castiga sau nu concursul "Romanii au talent".

Iata ca sansa vietii sale, ca interpret de muzica clasica, a aparut ca o minune, caci altfel destinul sau nu s-ar fi schimbat prea mult.

Printesa Madeleine este cunoscuta drept una dintre cele mai influente si pretentioase impresare din Europa.

Narcis Iustin Ianau, in varsta de 15 ani, din Bacau, a lasat fara cuvinte juriul emisiunii "Romanii au talent", cand le-a expus calitatile sale vocale de contratenor, ridicand si intreaga sala in picioare.

Talentul sau a fost recunoscut de muzicieni din intreaga lume, care ii aplauda vocea si talentul.

Numeroase publicatii straine au scris despre Narcis si despre faptul ca are un talent nativ, in plus, el este asemanat cu Susan Boyle care l-a vremea la care a aparut la televizor i-a uimit pe toti, de la juriu pana la public.

Narcis Iustin Ianau este un "Susan Boyle de Romania", dupa cum il numesc strainii.

Sursa: apropo.ro

0 comments:

Post a Comment