Pages

Monday, February 21, 2011

Cel mai asteptat show al anului...

"Românii au talent" este una dintre cele mai spectaculoase emisiuni tv care isi propune sa îi transforme pe oamenii obişnuiţi în adevărate staruri tv. Aceştia trebuie să-şi demonstreze talentul nu doar în faţa unui juriu - Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu -, ci şi a ţării întregi. Fiecare concurent înscris în competiţie va lupta pentru celebritate şi pentru un premiu uriaş de 120.000 de euro.

Bugetul alocat pentru show este acelaşi cu cel al emisiunii "Dansez pentru tine", iar în proiect sunt implicaţi aproximativ 250 de oameni. Pentru concurenţii care vor intra în semifinale se vor asigura transport, cazare şi masă.

Emisiunea „Românii au talent", care a debutat vineri seară la Pro TV, a înregistrat un record absolut de audienţă în rândul show-urilor de divertisment din România, fiind urmărită de peste patru milioane de telespectatori. Emisiunea este prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş şi este jurizată de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre. Concursul va mai cuprinde alte nouă editii care se vor derula în următoarele săptămâni în fiecare seară de vineri începând cu ora 20.30.

După emisiune, site-ul romaniiautalent.protv.ro a fost blocat mai mult de o oră de cei care au intrat pentru a vedea filmuleţele postate. Site-ul protv.ro a ajuns la 127.918 de vizitatori unici şi 1.084.711 de afişări. Cel mai accesat moment a fost cel prezentat de Narcis Iustin Ianau, contratenorul de 16 ani din Bacău, care a reuşit să uimească o ţară întreagă. În mai puţin de două ore de la difuzarea pe post, Iustin a adunat peste 28.000 de accesări.

Pe întreg publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, audienta înregistrată în minutul de aur de la 21.17 a fost de 22,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 52,9 procente, peste jumătate din totalul persoanele aflate în faţa televizoarelor erau cu ochii pe romanii talentaţi.

Audienţa la Pro TV, cu "Românii au talent", de patru ori mai mare decât Antena 1!

Preselectiile au avut loc în Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta si Piatra Neamt iar startul a fost dat pe data de 2 iulie 2010. Acest show de televiziune a fost făcut în peste 30 de tări ale lumii printre care si Marea Britanie, Suedia, Grecia

0 comments:

Post a Comment