Pages

Sunday, February 20, 2011

Juriul, placut uimit de prestatie

Toti cei trei membri ai juriului au ramas impresionati de vocea lui care a ridicat publicul in picioare.

Când adolescentul slăbuţ, timid şi ochelarist a ajuns pe scena de la "Românii au talent", juratul Mihai Petre a crezut că a venit acolo să vorbească despre teoreme, necum să cânte cu o voce uluitoare.”A fost şocant de-a dreptul! Când apare pe scenă un băiat slăbuţ, timid, cu ochelari, nu te aştepţi să urmeze un moment de asemenea intensitate. În primul rând, nu mă aşteptam să cânte, ci mai degrabă să încerce să demonstreze o teoremă la matematică.”

Povestea lui Iustin este emblematică pentru acest show: un om al contrastelor, extrem de surprinzător", a declarat Mihai Petre.

Juratul Andi Moisescu este convins că, după apariţia lui Narcis, noţiunea de "vedetă" îşi va schimba înţelesul în România. "Dincolo de neaşteptatul apariţiei în sine, în emisiunea "Românii au talent", Narcis cred că va marca un moment istoric în spaţiul public românesc. Va fi, probabil, primul om obişnuit care devine vedetă peste noapte, bazându-se pe un talent autentic şi o valoare indiscutabilă şi nu pe operaţii estetice, scandaluri prefabricate şi conjuncturi favorizate de goliciunea trupului. Drept urmare, noţiunea de vedetă va avea, prin apariţia lui, un alt înţeles", spune Andi Moisescu.

Andra l-a aplaudat ridicandu-se in picioare si i-a spus: „Ne-ai socat intr-un mod placut” Andra crede că la "Românii au talent" totul este posibil. Oricine poate să ia microfonul şi să impresioneze o ţară întreagă. Aşa s-a întâmplat şi cu Iustin căruia, la prima vedere, publicul nu îi acorda nicio şansa.

"În seara în care a fost difuzată emisiunea, am plâns de fericire! Nu credeam că voi ajunge aici. Mă simt cu mult mai diferit, pentru că acum toată lumea mă bagă în seamă", spune băiatul care studiaza la un liceu de arta.

Deşi la "Românii au talent" a impresionat pe toată lumea cu vocea de soprană, adolescentul poate cânta şi cu voce de altistă, mezzosoprană, tenor şi bariton.

0 comments:

Post a Comment