Pages

Monday, April 25, 2011

Narcis in finala!

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Votati acum!

Finala "Romanii au talent" la Pro TV. 12 concurenti pentru un premiu de 120.000 de euro

Finala competitiei "Romanii au talent" va fi transmisa diseara la Pro TV de la ora 20,30, in direct din Studiourile MediaPro din Buftea.

Cei 12 finalisti care au ajuns in confruntarea finala se lupta pentru un premiu de 120.000 de euro. Ei sunt Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance, sotii Luca, Tutu Adrian, Cristina si Alina, grupul Akikai, Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacsu, Valentin Dinu, Valentin Luca si Medea.

Potrivit cotelor de la două case de pariuri, pe podiumul show-ului "Românii au talent" ar putea sta contratenorul Narcis Iustin Ianău, Adrian Ţuţu, orfanul care a impresionat o ţară întreagă cântând rap, şi Valentin Dinu, spălătorul de maşini înzestrat cu o voce extraordinară. Doar că la Stanley Bet, Narcis Iustin Ianău este creditat cu cele mai mari şanse de a câştiga marele premiu de 120.000 de euro, în timp ce la Bet Cafe Arena în topul preferinţelor pariorilor conduce Adrian Ţuţu.

La Stanley Bet, contratenorul în vârstă de 16 ani are o cotă de 2,10, fiind urmat de Adrian Ţuţu, cu o cotă de 2,20 şi de Valentin Dinu, cu o cotă de 2,90. În spatele lor se află, la mare distanţă, magicianul mingii, Ştefan Florescu - 5,50, Cosmin Agache, puştiul care face beatbox, şi Rebeca Neacşu, fetiţa care a ridicat, la semifinale, sala în picioare cântând "Ave Maria" - ambii cu câte o cotă de 7,50. Cele mai mici şanse de a câştiga finala le au, potrivit pariorilor, membrii clubului sportiv Akikai, cu o cotă de 28.

La Bet Cafe Arena, Adrian Ţuţu are o cotă de 2,00, fiind urmat îndeaproape de Narcis Iustin Ianău, cu o cotă de 2,05.

Sa ii uram mult succes lui Iustin, merita sa castige! Are nevoie de sprijinul nostru!

Friday, April 1, 2011

Narcis Iustin Ianau la Romanii au talent 1 aprilie 2011

Narcis Iustin Ianau a impresionat din nou publicul de la Romanii au talent

Narcis Iustin Ianau a primit ropote de aplauze si in prima semifinala a emisiunii Romanii au Talent.

Primii care au intrat in febra semifinalei 1 a emisiunii au fost cei de la Titanii Funky Fresh, dupa care a urmat Narcis Iustin Ianau.

Inainte de canta, Narcis a marturisit ca are foarte multe emotii, insa baiatul a fost foarte fericit ca il poate auzi mama lui din public.

”Am foarte mari emotii deoarece in aceasta seara nu voi canta numai in fata a milioane de telespectatori ci si in fata mamei mele care va fi in public”, a spus Narcis.